Trainer Toine

Wat is uw functie bij AVV Sloterdijk?

Ik werk nu al bijna twaalf jaar op AVV Sloterdijk en ben sinds drie jaar jeugd coördinator. Hierbij bied ik ook steun aan gezinnen in moeilijke situaties. Ik probeer er voor te zorgen dat iedereen de normen en waarden van de club kent, rekening houdend met de verschillende culturen die de club rijk is. Het is een kwestie van geven en nemen.

Wat vindt u zo leuk aan Sloterdijk?

Ik vind het ontzettend leuk om te zien als kinderen hier al van jongs af aan spelen en dat je ze echt ziet opgroeien. Ik probeer ze hier ook een beetje op te voeden en ik wil ze meegeven dat voetbal geweldig is, maar dat school ook heel belangrijk is. Als het niet goed gaat op school, zal dat consequenties hebben voor hun voetbal.

Ik heb veel kennis van religies en culturen en vind het erg belangrijk om naar elk individu te kijken en die de aandacht te geven die het nodig heeft.

Maakt niet uit waar je vandaan komt, voetbal is maar één taal.

Wat onderscheid AVV Sloterdijk van andere clubs?

Wat onze club zo leuk maakt is dat het niet alleen maar draait om hoog niveau. Het gaat hier om plezier maken en iedereen is welkom.

Hoe bent u bij AVV Sloterdijk terecht gekomen?

Ik ben hier begonnen doordat mijn neefje bij AVV Sloterdijk ging spelen en een trainer miste. Ik besloot zijn trainer te worden en inmiddels loop ik hier zes dagen in de week rond.

Wat is uw mooiste herinnering aan AVV Sloterdijk?

Mijn mooiste herinnering aan deze club is dat ik hier mijn vrouw heb ontmoet. In moeilijke tijden kan ik hier mijn hoofd leef maken. Mijn kind mag sinds kort competitie spelen en heeft laatst zijn eerste goal gemaakt. Dat zijn hele bijzondere dingen om mee te maken.

In november bestaat AVV Sloterdijk 100 jaar. Ik vind het heel bijzonder dat ik dat mag meemaken.

Ouders langs de lijn

“Ik probeer zo vaak mogelijk langs de lijn te staan voor mijn zoon. Door de gezellige sfeer doe ik dit ook met plezier.”

“Er is op AVV Sloterdijk echt een gevoel van saamhorigheid, dat is heel fijn.”

“Wij hebben elkaar langs de lijn leren kennen doordat onze zoontjes samen in het team zitten. Nu hebben we af en toe app contact en kletsen we bij langs het veld.”

“Mijn zoon staat in het veld, ze zijn trots als wij er bij zijn.”

“Op AVV Sloterdijk is de sfeer echt verbeterd dankzij de nieuwe trainers en goede regels. Er zijn minder ruzie’s en er wordt niet meer gepest!”

“Mijn zoon traint al vier jaar bij trainer Richard. Hij is naast een hele goede trainer ook een vaderfiguur. Hij beschouwt de kinderen als zijn eigen kinderen.”

“Iedereen wil bij Richard in het team zitten en blijven. Helaas kan dat niet voor altijd!”

“Het nieuwe clubhuis is uitnodigend en gezellig.”

“Wij zijn bij AVV Sloterdijk terecht gekomen dankzij flyers die op school werden uitgedeeld. Er wordt dus al goed gepromoot!”